Logo

CMC-2000

Home
Producten
Over HMC
Contact

adres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Wim Heinen - directeur

Wim

Naam:           Wim J.G.M. Heinen
Functie:         directeur
Email:            wjheinen@cmc-2000.com

 

 

Opleiding:

Na de HBS-B was de focus aanvankelijk gericht op het onderwijs; daartoe volgde ik de Pedagogische Academie en studeerde Nederlands. De overstap naar de bestuursdienst bracht met zich mee dat ik ging studeren voor Hoger Bestuursambtenaar en later Bestuurs- & beleidswetenschappen. Een professionaliseringsprogramma Management en organisatieverandering completeerde de theoretische basis voor mijn ontwikkeling naar mijn huidig beroep.

Werkervaring:

In 1999 maakte ik de keuze om over te stappen van professional binnen de overheid naar een combinatie van mijn beroep met het ondernemerschap: als organisatieadviseur nam ik een bestaand organisatieadviesbureau (Claessens Management Consultants) overgenomen.
Als directeur geef ik leiding aan het adviesbureau en bepaal de visie en koers van ons bureau; let wel: ‘ons’ bureau, omdat het mede (uit)gedragen wordt door mijn collega’s.
Ons adviesbureau is werkzaam ten behoeve van en gespecialiseerd in twee segmenten van de markt, te weten: (semi-)overheid (o.m. gemeenten, brandweerorganisaties en GGD-en) en gezondheidzorginstellingen. De vaste klantenkring binnen overheids- en gezondheidszorginstellingen is te vinden in het werkgebied van het bureau en strekt zich uit van West Brabant tot en met Zuid Limburg. Heinen Management Consultancy is één van de landelijke licentiebureaus voor FWG-3.0 (functiewaarderingsmethodiek voor de gezondheidszorg in Nederland).

Tot 1999 was ik een tiental jaren als organisatieadviseur werkzaam binnen de gemeentelijke overheid en raakte voordien al vertrouwd met en verknocht aan vrijwel alle werkvelden binnen de bestuursdienst als leidinggevende en als beleidsmedewerker.
Mijn ‘roots’ kon ik niet ontlopen en startte ooit – in navolging van met mijn vader, grootvader en ooms - de loopbaan in het onderwijs. Daarvan heb ik na ruim 30 jaar nu nog steeds mijn profijt bij trainingen en opleidingen.

Rol/functie binnen HMC:

Directeur en organisatieadviseur

terug